Lakáshitel igénylés

Miért érdemes a Megvalósító Lakáshitelt választanod?

Már a szerződéskötéskor előre láthatod a hitelkamatok és törlesztőrészletek alakulását egészen a futamidő végéig!

Évi fix 5,2%-os hitelkamat az áthidaló kölcsön időszak alatt, mely a lakáskölcsön törlesztési időszakban 2,9%-ra csökken

Mivel a lakáshitel egy lakásszámlához kapcsolódik, így az egyszeri éves 5% Kamatbónuszt is megkaphatod.

Ez a lakáshitel konstrukció két szakaszból áll. Az első szakasz törlesztő részlete tartalmazza a megtakarítást, a számlavezetési díjat és a hitelkamatot is: ezt nevezzük áthidaló kölcsön időszaknak. Az áthidaló kölcsön időszak végén a teljes megtakarítás (elhelyezett betét, betéti kamatok és a kamatbónusz összege) betörlesztésre kerülnek a lakáskölcsönbe. Az áthidaló kölcsön időszak lejárta után már csak a hitel tőkéjét törleszted: ezt nevezzük lakáskölcsön törlesztési időszaknak.

  • Maximum 7 millió forint szerződéses összeg esetén: 6 év áthidaló kölcsön időszak + max. 5 év 7 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak.
  • Maximum 11 millió forint szerződéses összeg esetén: 9 év 5 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 7 év 6 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak.

Egy szerződéssel maximum 11 millió forintot használhatsz fel lakáscéljaid megvalósítására. Amennyiben növelni szeretnéd az összeget, saját névre több szerződést is köthetsz, amelyeket egyazon lakáscélra használhatsz fel.

 

Fundamenta Megvalósító Lakáshitel