Személyi kölcsön igénylés »

Személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni hol milyen kondíciókkal találjuk meg a hiteleket. Szinte minden bank lehetőséget biztosít online igénylésre egy pár perces regisztrációval miután egy  telefonos munkatárs visszahívja és akár telefonon elvégzi a hitel előszűrést.

 


Az 5 évvel ezelőtti helyzethez képest sok minden változott, ugyanis a személyi kölcsönök kamata és teljes hiteldíjmutatója a kedvezőbb kamatkörnyezet miatt ma már sokkal alacsonyabb, mint korábban volt, ráadásul ma már vannak olyan személyi kölcsönök is, amelyek elérhetőek egy számjegyű thm-mel! A nettó reálbérek emelkedése is kedvezően hat a személyi kölcsönök piacára, melynek élénkülése ráadásul a fogyasztás bővülését is elősegíti.

 

Mivel egy gyors, fedezet nélküli hitelről beszélünk, így jól látszik, hogy meglehetősen sok tényezőt figyelembe vesz a bank a bírálat során, ám egy egyszerű kalkulátor segítségével bárki megvizsgálhatja saját hitelképességét. Ennek segítségével áttekinthetjük a személyi kölcsön ajánlatokat, sőt, konkréten arra is választ kaphatunk, hogy mekkora hitelösszegre számíthatunk. Kattintson a lenti gombra és kérjen visszahívást kötelezettség nélkül!